Competicions

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) és un videojoc de trets en primera persona desenvolupat per Valve Corporation en cooperació amb Hidden Path Entertainment, i és el quart joc de la saga Counter-Strike, sense comptar Counter-Strike: Online. Va ser llançat al mercat el 21 d’agost de 2012 per a les plataformes de Microsoft Windows, Mac OS X i Xbox 360, mentre que va patir un retard en Playstation 3. Posteriorment, la versió per a Linux va estar disponible al públic el 22 de setembre de 2014.

logo-lol

League of Legends (LoL abreujat) és un videojoc multijugador en línia de camp de batalla desenvolupat i publicat per Riot Games per a Microsoft Windows i MacOS. El joc segueix un model freemium i està recolzat per microtransaccions, i es va inspirar en el Warcraft III: The Frozen Throne mod, Defence of the Ancients.

Hearthstone (abans conegut com Hearthstone: ‘Heroes of Warcraft’) és un joc de cartes col·leccionables en línia creat per l’empresa Blizzard Entertainment. Està centrat en l’univers de Warcraft, i és de descàrrega gratuïta, encara que amb compres opcionals per accelerar el ritme de col lecció de cartes i accés a continguts extra.

fifaLogo

FIFA 18 és un videojoc de futbol, desenvolupat per Electronic Arts i publicat per EA Sports Canadà i EA Sports Romania. És el 25è de la sèrie de videojocs de la FIFA. Va sortir a la venda el 29 de setembre de 2017, sent la portada del mateix Cristiano Ronaldo.1 Així mateix, compta amb una edició «Icona» amb Ronaldo a la portada.2 Aquest és el segon joc de la FIFA en la sèrie, després de l’anterior FIFA 17, a emprar el motor de joc Frostbite, amb excepció de les versions per a Play Station 3, Xbox 360 i Nintendo Switch.3

Overwatch és un videojoc de tipus shooter en equips en primera persona desenvolupat per Blizzard Entertainment. Va ser llançat al públic el maig del 2016 per a Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One.

Overwatch posa als jugadors en equips de sis persones, amb cada persona escollint un de diversos herois disponibles cadascun amb moviments i habilitats úniques. Els herois estan dividits en quatre classes: Atac, Defensa, Tanc i Suport. Els jugadors de cada equip treballen junts per atacar i defensar punts de control o per atacar / defensar “càrregues” (objectius mòbils que es mouen al voltant del mapa). Els jugadors amb cada joc acumulen punts que els atorga recompenses estètiques que no afecten l’acompliment de joc.