Competicions

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) és un videojoc de trets en primera persona desenvolupat per Valve Corporation en cooperació amb Hidden Path Entertainment, i és el quart joc de la saga Counter-Strike, sense comptar Counter-Strike: Online.
logo-lol

League of Legends (LoL abreujat) és un videojoc multijugador en línia de camp de batalla desenvolupat i publicat per Riot Games per a Microsoft Windows i MacOS. El joc segueix un model freemium i està recolzat per microtransaccions, i es va inspirar en el Warcraft III: The Frozen Throne mod, Defence of the Ancients.

Logo_TeamfightTactics
TFT és un joc d’estratègia per rondes en què t’enfrontaràs a set oponents en una competència per crear un poderós equip que lluitarà per tu. El teu objectiu: ser l’últim a quedar en peu.
lighter
Rocket League és un videojoc que combina el futbol amb els vehicles. Va ser desenvolupat per Psyonix i llançat el 7 de juliol de l’any 2015. Es troba disponible en espanyol, té maneres de joc cooperatiu, d’un jugador i en línia. Està disponible per a PC, per PlayStation 4, per a Xbox One i per a Nintendo Switch.
Overwatch és un videojoc de tipus shooter en equips en primera persona. Posa als jugadors en equips de sis persones, amb cada persona escollint un de diversos herois disponibles. Els herois estan dividits en quatre classes: Atac, Defensa, Tanc i Suport. Els jugadors de cada equip treballen junts per atacar i defensar punts de control

El llançament de disc és una prova d’atletisme, on l’objectiu és llançar un objecte pesat de secció quadrada. El disc es llança des d’un cercle de 2.50 m de diàmetre i ha d’aterrar dins d’un sector d’angle de 35 ° 32. És un cercle pintat a terra; S’ha de llançar amb una sola mà.

* Apartat de jocs random, sortejos, llançament de disc dur, lluita amb espases de goma escuma, etc.

Covid-19

ES

Debido al último problema global relacionado con el Covid-19, tenemos que cancelar el acontecimiento de la PlayParty Soses 2020. A todos los participantes ya apuntados y pagados se procederá a enviar un correo electrónico indicando la forma de retorno de la inscripción. Se avisará por todas las plataformas en el supuesto de que se lleve a cabo este año 2020 o si finalmente se deja por el año 2021.

CAT

Degut al darrer problema global relacionat amb el Covid-19, hem de cancel·lar l’esdeveniment de la PlayParty Soses 2020. A tots els participants ja apuntats i pagats es procedirà a enviar un correu electrònic indicant la forma de retorn de la inscripció. S’avisarà per totes les plataformes en el cas que es dugui a terme aquest any 2020 o si finalment es deixa per l’any 2021.