Informació

Que es una Lan Party ?

Una LAN party o festa LAN és un esdeveniment que reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació, a més de poder arribar a conèixer gent, fer amics i aprendre d’altres persones sobre tecnologia de la informació i les comunicacions.

Font: Wikipedia

Qui hi pot participar ?

Es un event per a tots els públics* sempre i quan els menors d’edat vinguin acompanyats d’un adult.

Localització

L’event es celebrarà a “Sala recreativa La Unió”, al Carrer de Sant Llorenç, 10, 25181 Soses, Lleida.

Disposareu d’aparcament gratuït per la zona pròxima al lloc de l’event.

Altres

Per qualsevol altre dubte no detallat anteriorment, podeu contactar amb l’administració enviant un correu a “info@playparty.cat“.

*Durant l’horari nocturn el conjunt d’activitats serà lleugerament modificat i pot no ser apte per a menors d’edat, es recomana que a partir de les 24:00 de Divendres i les 24:00 de Dissabte els menors d’edat siguin notificats d’aquesta variació en el contingut i/o que els tutors o supervisors d’aquell usuari coneguin aquesta modificació per poder realitzar la corresponent valoració i autorització al menor per aquest accés.

Covid-19

ES

Debido al último problema global relacionado con el Covid-19, tenemos que cancelar el acontecimiento de la PlayParty Soses 2020. A todos los participantes ya apuntados y pagados se procederá a enviar un correo electrónico indicando la forma de retorno de la inscripción. Se avisará por todas las plataformas en el supuesto de que se lleve a cabo este año 2020 o si finalmente se deja por el año 2021.

CAT

Degut al darrer problema global relacionat amb el Covid-19, hem de cancel·lar l’esdeveniment de la PlayParty Soses 2020. A tots els participants ja apuntats i pagats es procedirà a enviar un correu electrònic indicant la forma de retorn de la inscripció. S’avisarà per totes les plataformes en el cas que es dugui a terme aquest any 2020 o si finalment es deixa per l’any 2021.